STEVEN ALBRECHT

Ik ben afgestudeerd op Sint Lukas Brussel als Interieurvormgever. Tijdens deze driedimensionale studies werd ook mijn interesse voor het grafisch design gewekt. Daarom besloot ik om aansluitend Grafische vormgeving te gaan studeren.Ondertussen ben ik reeds meer dan 7 jaar actief als freelancer.

“Eerlijk” en “zuiver” zijn de woorden waar het om draait in mijn ontwerpen.

 

In de loop van deze eerste werkjaren is mijn 'baseline' tot stand gekomen, een verwijzing naar mijn aanpak '#Creativerescues' ofwel Creatieve reddingsacties. 

de noodsituatie wordt ontleed

Tijdens een eerste gesprek tracht ik me een beeld te scheppen van de vraag / opdracht van de klant. 

de mogelijke reddingsacties
worden bekeken

Met de verkregen informatie ga ik aan de slag om tot een aantal voorontwerpen te komen. Via deze ontwerpen die aan de klant worden voorgelegd, ontstaat er een dialoog waardoor de richting van het eindproduct duidelijk wordt.

reddingsactie geslaagd!

Tenslotte worden de ontwerpen in definitieve vorm gezet. De klant krijgt een draaiboek hoe hij hier mee aan de slag kan. 

Ik werk zeer graag aan totaalconcepten waar zowel 2D en 3D elkaar tegenkomen. Een goede huisstijl die verder uitgewerkt wordt, online toepassingen, de inrichting van ruimtes en verdere visuele uitwerking van campagnes kunnen echt bijdragen aan de versterking van de identiteit van een bedrijf / product. Maar natuurlijk ga ik met evenveel plezier aan de slag om een specifiek logo of concept neer te zetten.

Ik zet me graag met u aan tafel om al uw creatieve vragen en dromen te beantwoorden en waar te maken. 

 
StevenAlbrecht.jpg